Fri frakt över 699:- / Snabb leverans

OM ELIN PK

"Som liten hade jag många gånger svårt att hantera mina känslor och kände att jag behövde få utlopp för dom. Vart skulle jag göra av alla tankar och funderingar? Jag testade att skriva dagbok, men det fungerade inte utan det blev mest att jag satt och klottrade på de linjerade sidorna. ”Du kanske bara ska måla istället, då?”, sa min fina, kloka mamma. Så jag testade det, och på den vägen har jag fortsatt sen dess. Jag har länge haft konsten som en hobby, men efter gymnasiet kände jag att jag ville satsa helhjärtat på den och 2016 började jag en 2 årig grafisk konstutbildning på Dômen konstskola. Senare kände jag att design är det jag vill jobba med, och låta konsten få vara en hobby, och nu studerar jag mitt sista år på en 3 årig kandidat utbildning i design på Högskolan för Design och Konsthantverk, HDK." - Elin Palmaer Karlsson

Elin PK grundades 2017. Företaget började sälja handtryckta t-shirts, orginalmålningar och stora serveringsbrickor. 2018 började Elin Palmaer Karlsson på HDK-Valands designkandidat och började då profilera Elin PK mer och la fokuset på budskapet bakom motiven, explosiva kulörer och form för att skapa inredningsdetaljer som sätter lite extra färg på tillvaron eller en vit vägg.  

Hållbart skapande och miljö är andra ämnen Elin PK brinner för och jobbar med i sitt skapande. Detta har resulterat i att allt på hemsidan är tillverkat i närområdet och runtom i Sverige.

Vi frågor och funderingar skicka ett mail till info@elinpk.com! Happy shopping!