Fri frakt över 1000:- / Snabb leverans

"Drinkar är ju lite som blommor, de är färgglada och finns i olika varianter. Många har en favoritdrink, precis som att många har en favoritblomma."

Elin PKs konst är en resa in i det lekfull och naivistisk, där färger och former ständigt utforskas. Hennes verk är en hyllning till smaker och känslor, och en förhoppning om att kunna lyfta stämningen i rummen de placeras.

Om Elin PK

Bild: Postery

Elin PK grundades 2017 i samband med en utställning på Avenyn. Företaget började sälja handtryckta t-shirts, originalmålningar och stora serveringsbrickor. 2018 började Elin Palmaer Karlsson på HDK-Valands designkandidat och började då profilera Elin PK mer mot posters och la fokuset på explosiva kulörer och naivistiska former för att skapa inredningsdetaljer som sätter lite extra färg på tillvaron eller en vit vägg.  

Hållbart skapande och miljö är andra ämnen Elin PK brinner för och jobbar med i sitt skapande. Detta har resulterat i att allt på hemsidan är tillverkat i närområdet och runtom i Sverige.

Jag tycker det är viktigt att ha kontroll över hela distributionskedjan och har därför valt att tillverka och trycka alla posters i Sverige, hos ett lokalt tryckeri.

Elin PK

Har du frågor eller funderingar?

Maila mig gärna!